Doris har gjort illa sig!

Doris min lilla westie har gjort illa sig! Vänster höft har åkt ur led. Det hände hemma i onsdags men vi vet inte hur. Det var inte så mycket att fundera på, det var tydligt att något var väldigt tokigt med henne ena bakben, så efter ett telefonsamtal bar det iväg till Uppsala som har det närmaste djursjukhuset. 

Sedan har vi varit bosatta på djursjukhuset. 

Idag lördag fick hon äntligen komma hem. Vänster höft och ben är ihoplindat för att fixera höften. I fredags när de skulle operera henne hade höften plötsligt glidit på plats igen. Det är både bra och dåligt. Bra för hon slapp operation. Dåligt för om den glider i och ur så här lätt innebär det att det kan hända igen... Vi ska tillbaka på tisdag och röntga höften. Sitter den fortfarande på plats med hjälp av bandaget så ska hon ha det i tio dagar. Har det glidit ur led igen så blir det operation. 

Dessa dagar har varit mentalt skitjobbiga! Först ville de inte söva henne inför röntgen då de hittat ett nytillkommet blåsljud på hjärtat. Att söva kunde vara lika med döden för henne. Röntgades hon inte så kunde de inget göra då man inte såg utanpå vad som var fel inuti. Men professor Jens tittade med ultraljud och kunde konstatera att än var westiehjärtat starkt ❤️ Mattes hjärta blev också starkt då. 

Doris är mest trött hela tiden. Jag får lyfta ut henne så hon får rasta sig, sedan bär jag in henne igen. Kan tänka mig att plåstret med smärtstillande som sitter fast på hennes hud hjälper till att göra henne trött. Inatt ska hon få sova nära matte hela natten ❤️🐾


I väntrummet på djursjukhuset i onsdags innan vi visste vad som var fel. 


En sövd liten Doris i väntan på röntgen. 


Hemma i sin älskade bur! 
❤️Andreas var nyfiken på undersökningslampan inne på undersökningsrummet. Gud hjälpe mig och mitt tålamod 😉
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0