Kvällsfunderingar

Angående förra inlägget. Saken är löst och ur världen. Felet var mitt 🙈 

Denna blogg har varit styvmoderligt hanterad de senaste åren, funderar på om det ska bli ändring på det. Jag har alltid små idéer i huvudet som jäser och poppar, ibland blir det något av det och ibland blir det skit. Lite så som livet ser ut för de flesta. 

För er som följer mig på Facebook är det inget nyhet att jag under hela hösten har rest varje vecka till Malmö för Sexologistudier. Anledningen är kunskapstörstande inom det jag jobbar med men även en liten sån där idé som poppar i mitt huvud. Det återstår att se om det blir något av det eller bara skit. Jag fullkomligt njuter av dessa tågresor! Imorgon ser det tyvärr ut som att jag inte kan åka, magsjukan eller vad det nu är har slagit klorna i mig sedan ett och ett halvt dygn. Te och äpple har varit min basföda. 

Allt sedan jag fyllt 40 har en känsla vuxit sig starkare i mig. Först kunde jag inte sätta fingret på vad det var men nu anar jag vad det är: en känsla av att behöva frihet. Jag kan inte riktigt än precisera vad för slags frihet det är men en sak börjar klarna, jag måste sträva efter att jobba mindre! Från början av mitt vuxna liv hade jag och min dåvarande make det inte så fett. Vi levde på knapra tillgångar och lärde oss att snåla. Men sen vet ni hur det blir, mer pengar skapar mer behov och sedan har karusellen snurrat. Nu går den så jäkla fort att jag knappt kan stoppa den... Jag behöver se över min livsstil. Inser att en av mina stora utgifter är min fina bostadsrätt. Jag älskar min lägenhet! Men jag älskar livet också. Allt har sin tid och vissa saker måste processas fram men min fina, stora och dyra lägenhet måste med tiden prioriteras bort om jag ska kunna jobba mindre och njuta mer. Snacka om i-landsproblem! 

Julen stundar, för er som tänker ge bort en julklapp eller två så kan ni sätta på en handmålade etikett gjord av madebyandersdotter, dvs jag :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0