Frihet

Är fortfarande stand by i sjuksängen. Doris och katten Divus hänger med mig hela tiden ❤️ Har funderar en hel del på det där med frihet och vad det betyder för mig. Jag har som sagt börjat känna att jag tillbringar för mycket tid på jobbet, vill ha min egna tid mer för mig själv. Det är inte själva arbetet i sig som jag vill ha tid ifrån utan från arbetsplatsen. 

Mina tågresor till Malmö varje vecka är nog en sån grej gällande frihet. Jag vill slippa bli instängd på sjukhuset. Slippa bli kontrollerad. Slippa stämpla in. Slippa stämpla ut. Slippa stämpla in och ut för rast. Men ni hör väl! Är det något som kan döda en själ så är det detta om något. Jag vill ha frihet under ansvar. Känna att det går att lita på mig utan kontroller. Få använda min kreativitet utan jantelag. 

Under dessa dagar i sängen har jag lusläst Jonna Jintons blogg http://jonnajinton.se/ Brukar läsa den av och till och nu blev det extra mycket till. Hon lever i frihet. Som hon ofta poängterar så har hon också en vardag med måsten och stress men lugnet runt henne, naturen och det sagolika stressar ner bara hon vänder blicken från arbetet. Tänk att få slippa titta in i sjukhusets väggar när man höjer blicken om dagarna..,

Nog med gnäll. Här kommer en video istället. 

http://youtu.be/XCnT2H8wNPA
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0