1:a advent

Idag har det adventpysslats, hunnit med en snabbvisit hos min dotter Evelina, sedan förbi kollo och sen en snabb sväng förbi min son Linus och hans sambo Malin. De har köpt ett jättefint hus på landet strax utanför Gävle. 

Lite av pysslet får ni se nu, resten en annan dag. Går inte att få fina bilder i mörkret. 


Små granar av en gammal pocketbok, gamla krukor, blompinne och mossa. Gratis och fint! 

Har plockat in en hel del från naturen som julpynt. Röda tomtar och julgardiner med pråliga julmotiv faller inte mig i smaken. Tur vi är olika! 

Strax iväg till gymmet. Pepparkakor med ädelost och glögg slank visst ned tidigare idag 😁 

Update: katten har ätit sönder toppstjärnan på en av granarna och adventstjärnan i köksfönstret har ramlat ned. Går bra nu. Tar en till pepparkaka och funderar på om gym verkligen är min grej liksom. 

🌟
Vackra ting och praktisk vårdpersonal

Nu ska ni få lära er något, webshopping! Är det något jag har utvecklat grymma skills i är det just detta näthandlande. Nu pratar vi inte H&M, Ellos eller Nelly. Nej, nej, jag ska ta med er ut i världen. Ni ska få se SNYGGA kläder med personlighet, attityd och känsla för stil. Jag är svag för boho, bohemian och sköna kläder. Det sistnämnda är nog för att jag är sjukhuspersonal. Jag menar, titta tex på en afterwork på något uteställe eller en utbildning av hela personalgruppen. Det syns direkt när det är sjukhuspersonal! Sköna kläder i praktiska, tvättbara material, köpta på en välkänd butikskedja med en prislapp som våra stackars fjuttiga vårdlöner klarar av. Och skorna! Har ni någonsin sett ett gäng sjuksköterskor på AW iförda en liten dress och PUMPS?! Oh nej. Sköna, fotriktiga, praktiska och användbara skor ska det vara... 

Nåväl, nu ska vi ge oss ut i webdjungeln och njuta av vackra ting, drömma och glömma de fotriktiga skorna och jeansen som vi alla har likadana. 

Först ut är Spell Byron Bay från Australien.
Här får vi njuta av boho när det är som bäst. Bilderna är bara ett axplock av allt som finns. Och ja. De shippar worldwide. Kolla in skåpet och de rostiga prylarna ❤️
Soffan, fåtöljen, tegelstensväggen, hattarna på väggen. Love it! Att känna sig nöjd

I veckan fick jag ett samtal på jobbet. Ett speciellt samtal. Det händer lite nu och då att jag får det. Jag har börjat läsa en kurs på 15 hp i Uppsala "Mäns våld mot kvinnor". Vid samtalet i veckan var jag glad att jag påbörjat utbildningen, den hjälpte mig. Om det bara var en person i världen som jag hjälpt och gett stöd skulle det göra mig nöjd. Jag vet att jag hjälpt flera kvinnor. Det gör mig glad och tillfreds. 


Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? 
RSS 2.0