Rusk

Ingen vinter i sikte. Det är om möjligt ännu sämre väder idag. Jag har börjat snegla på hundtrimmern, kanske skulle raka hundarna? Pälsen behövs då inte för att hålla vinterkylan borta... Jag börjar jobbet kl 13 så jag och Divus tar en rejäl lång mysfrukost och njuter av värmen inomhus ❤️ 


Divus 

Bestiger berg och maniskt tillstånd

Jag har fått mani på bokpapper. Ju gulare dessto bättre. Jag viker julgranar, änglar, cirkustält och toppstjärnor. 

Har ni uppmärksammat vädret? Alltså hallå vädret! Jag tycker inte det är ok att duscha två hundar efter varje promenad flera gånger om dagen. Min ländrygg tycker definitivt inte att det är ok att stå som en ostbåge för att nå ned till de små smutsiga golvmopparna. 

Idag tittade jag en stund på stora klädhögen som jag har. Min klädhög med ren tvätt som har byggt ett berg i ena soffan i tv-rummet. Övriga familjen har klagat. Herregud, det finns ju en till soffa!

Nu blir det bilder.  


Golvmoppar 


Maniskt resultat. Toppstjärna till julgran. Just ja! Jag behöver köpa en gran. Ska skrivas upp på min "to do list". ✔️


Julgranar och huvudlös ängel. 

God natt gott folk 
😘

Söndagen

Heldag med mina tre flickor Evelina, Alva och Lily. Ikea, skogen och bakning hann vi avverka. När man är med Evelina och Lily är det aldrig tyst, de försökte sig på tysta leken men en av grundreglerna är just att vara tyst... 

Har krupit ned under täcket med Divus kurrande bredvid mig. Förresten, vet ni att katter kan snarka?!? 


God natt 😽 Andra advent

Det blev ingen tidig kväll igår. Jag fick ett ryck och gjorde några bokgranar. Någon som vill ha en? 

Jag och Lily myser denna andra advent men snart är det full fart igen! 


Viker och viker... 


Några av de färdiga 🎄 


Guds hus och fromma lamm

Idag har jag och Lily varit i kyrkan. Alva ska konfirmera sig och idag var det dags för föräldramöte med tillhörande sång och tal i självaste Guds rum. Lily sjöng med och njöt av musiken. Himmelska höjder! Jag kanske fostrar en blivande biskop?! 

Just nu längtar jag till att klockan ska bli lovlig att få lägga sig. Kan mörkret ge vika snart så jag får vara vaken om dagarna? 


Mina små jullamm har kommit fram

God natt! 😴


Mina flickor

Min hjärna är fullproppad med föreläsningar kring Mäns våld mot kvinnor. Idag har jag lärt mig om rättsprocessen, polisingripanden, åklagarens jobb och mycket, mycket mer. Av någon outgrundlig anledning var just åklagarens föreläsning mycket intressant. 


Zooma gärna in herr åklagare 😜

Hotell i all ära men det är något visst att ligga hemma i sin egna säng. 

Ikväll kom Evelina förbi. Vi låg i min säng jag, Evelina och Alva och åt smågodis och pratade om allt mellan himmel och jord. Mysigt att få prata med sina stora flickor ❤️ Jag har uppfostrat två självständiga, kraftfulla och kloka kvinnor! Ja, jag är stolt över dem. Senare när jag skjutsat hem Evelina sa Andreas att det var mysigt att lyssna på oss när vi pratade med varandra. Tänk att just jag fick dessa underbara barn! 


Nu blir det till att sova så jag orkar med en heldag av sexsam-mottagning imorgon. Utbildning pågår

Jag är fullmatad med hedersrelaterat våld, barn som upplever våld, våld i hbtq-relationer och flera föreläsare från olika kvinnojourer som har berättat om verkligheten. Ligger nu på hotellrummet med vin, kex och ost. Helt utslagen och kommer snart slå igen mina blå. Det är jobbigt att ta in alla intryck och lärdomar. Fast jobbigast är det att sitta stilla en hel dag. Hemma hos mig 
Saknad Lilja

Jag längtar ihjäl mig efter min lilla Lily! Varannan vecka kan verkligen variera mellan himmel och helvete. På fredag kommer hon min lilla prinsessa. Innan dess ska jag tillbringa tisdag till torsdag i Uppsala. Utbildning står på agendan. 
RSS 2.0