Uppdaterat

Så där ja. Inspiration tillbaka. Äntligen. Har saknar er, massor. Så kom igen nu och tillfredsställ min gamla själ med maaaaassor av härlig besöksstatistik! 

Läget då? Jo under kontroll. Har kvar samma pojkvän som nu fått lov att avancera till sambo. Ah, just ja! Vi har varit utomlands i september också, det har ni missat. Jag har kvar mina doggisar, kollo, jobb och till och med alla mina barn. 

På jobbet har det minsann hänt grejer! Jag har mer egen mottagning som steriliseringar, spiraler in och ut, cellkontroller och så träffar jag mina härliga, vackra och underbara tjejer som kommer på återbesök till mig efter övergrepp eller våldtäkt. Sexsammottsgningen ska 1:a december flytta upp helt och hållet till gynmottagningen. Mycket att stå inför planeringen kring att bygga upp den verksamheten. Läkarna är väldigt duktiga på sin grej men när det kommer till väntelista, tidsbokning, administrativt arbete och upplägg så är de lika effektiva som en snigel på språng. Tur det finns en barnmorska i denna lilla mottagning som kan fördela detta arbete mellan sig själv och sig själv... 

Annars lunkar vardagen på i 190. Idag fick jag sätta punkt en gång för alla med mitt tidigare liv och fd dysfunktionella äktenskap. Härligt när hut går hem och rättvisan får framgång. Jag är varken bitter, arg eller besviken längre på fd maken. Nej, jag är klar med detta och ingen energi läggs åt det hållet. Efter tio år som skild och i frihet har jag lärt mig att uppskatta min styrka och inre frid. Jag är herre över mig själv och ingen i hela världen är värd att nånsin försätta mig i sån trasig verklighet som denna man gjorde en gång i tiden. 

Hoppsan, blev visst lite allvarligt här på bloggen! Tja, det tål ni nog darlings. 

Imorgon ska jag skriva till er igen, ni kommer bli bortskämda ;) 
Kommentarer
Postat av: Nina

Blir sååå gärna bortskämd av dig ;D
Alltid lika roligt och tänkvärt att ta del av dina betraktelser från det verkliga livet.
Kram Nina

Svar: Tack Nina! Du är själv en inspirerande bloggerska med många härliga noteringar :) Kram
Malin

2013-11-12 @ 22:31:07
Postat av: Underbarabusigabarn

Kul att följa dig här med. Andreas verkar ha träffat en riktigt mysig tjej får jag för mig efter att jag följt er båda på instagram. :)

Svar: Tack! Ja Andreas har haft tur som träffat en 40-årig frånskild fyrabarnsmor med två små trassel till hundar och en bil som har fyra hjul och inget mer ;)
Malin

2013-11-13 @ 09:38:18
Postat av: Nina

Tack Malin! Men just nu har den här bloggerskan gått i ide för dvala på obestämd framtid.....

2013-11-13 @ 21:16:48
Postat av: Ulrika

Härligt att du bloggar igen...kommer att läsa, varje dag!! Kram

Svar: Tack Ulrika! Jag uppskattar att du vill läsa mina små funderingar och utbrott :) Kram
Malin

2013-11-13 @ 22:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0