En månad till jul

Det drar ihop sig till jul. Inredningstokiga går bananas och tömmer plånböckerna. Äkta makar drar sig förtvivlat i håret och ber om nåd medan fru Besatt har satt in sin radar på nästa "måste-ha-objekt-annars-blir-det-ingen-fin-jul". Jag erkänner. Jag har också varit fru Besatt.

 Efter några år i fattigdom och elände med barn och utan äkta make (läs inkomst) så har min julfrossa fått tonas ned. Ingen är gladare än jag för det. Min skrala inkomst ledde till att tycka om få men utvalda julgrejer. Att plocka in naturen och köpa julblommor. Sen är det klart! 

Idag har vi plockat små minigranar som ska få stå i krukor och glas. Julrosen är inköpt, likaså julens första hyacinter - vita såklart! 


Årets första julblommor 

Kommentarer
Postat av: Malva

Vad mysigt.
Jag och min lilla tjej har med fixat lite inför jul. Men mest fixa julgardiner och sätta upp stakarna i fönstert. (får väll se hur länge dom får stå kvar innan hon drar i sladden och allt ligger på golvet.)
Önskar er dig trevlig kväll.
Kramar

Svar: Stake på golvet känner jag igen. Ibland får ljusen fnatt och börjar lysa starka som värsta 100 w lampan :) Vad mysigt att ni också fått pynta lite. Trevlig kväll till dig och lilla tjejen <3
Malin

2013-11-24 @ 18:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0