Trött på trötta nätter

Paus. Jag behöver en pausknapp i mitt liv ibland. Förkylning och engagemang på nytt jobb är ingen bra kombo. Vakna nätter och nytt jobb är ingen höjdare det heller. Vill bara transportera mig fort förbi några dagar och vakna pigg och kry i kropp och själ.


Skönt

Dreamweaver mellan 21-/23 en lördagskväll på Gävle yogaskola med gurun Mattias Hagman ackompanjerad av en kvinna med röst som en ängel och två musiker i trans har gjort min kväll. Tack Lotta för att du tog med mig! Jag känner mig otroligt avslappnad och med en må bra mood i hela kroppen. Inte ett barn hemma så ni kan förstå att harmonin är total ;) Imorgon får jag träffa en person som jag tycker mycket om så snart när jag sluter mina blå kommer lycka flöda i mina ådror.

Jag är en mycket lottad kvinna nu förtiden. Ett: äntligen! passar in här :)

Dagens tips blir appen yoga nidra med Mattias Hagmans förtrollande stämma. Yoga nidra som blev min drog i höstas när jag yogade järnet.

Sov gott darlings!


Lördag

Jag är extremt avslappnad och extremt nöjd med min tillvaro i detta nu. Ska njuta av varje minut och ladda upp med positiv energi och frid i kropp och själ.

Om det inte vore för jävla huvudvärken. Vad fan är det för fel?!


God natt

Ok. Jag säger så här: nu har du gått igenom min blogg flera varv. Ställ gärna frågor till mig om det är något som är oklart. Jag svarar gärna. Kom även ihåg att mina bilder är mina och bör ej spridas offentligt eller för den delen användas som propaganda hos "bittra kvinnor som kört ner i träsket och önskar där förbli".

Imorgon är det fredag och jag får ledig helg. Fan vad jag är värd ledig helg! Tjugo år har jag jobbat helg och nu äntligen slipper jag landstingets ENORMA helgob. Skål på den liksom.

Inga barn hemma och jag får förlusta mig bäst jag vill. Skål igen.

Däremot minns jag förra helgen alldeles för färskt för att orka ha hangover från hell igen. Den här helgen ska jag inte glömma min bil i parkeringshuset på stan heller... Ont om löpare som vill kuta och hämta den mitt i natten i helgen.

Nu ska jag och Doris sova sked


.

Sorry men jag blir inte roligare än så här. Total idétorka och brist på inspiration. Enda spännande som händer är att min huvudvärk håller på att ta livet av mig.

Kom ihåg att jag inte vill ha nån gravsten utan strös i minneslund och lägg för fan inga RÖDA rosor på min kista. Don't like them!

Kram


Hej!

Men ni är väl för gulliga! Här är jag sämsta uppdateraren ever, ändå hänger ni kvar :) Besöksstatistiken håller i sig. Gullhönor (och tuppar).

Jag hör av mig senare så ska ni få snaskiga detaljer och pinsamma berättelser.

Kram så länge ;)


Snygga pjucks och kärlek

Jag har det oförskämt bra. Får mat lagad åt mig, massage, gitarrsång, kärlek och värme. Inte min vardag precis, aldrig varit.

Om ni ursäktar så tänker jag njuta av detta tillstånd så ni får leva utan mina inlägg ett tag. Kanske att nåt litet ett dyker upp då och då.

Min inspiration till kläder har inte avtagit dock. Annelie, titta vad jag vill ha!


Sover gott

Mitt sömnpiller är här. Äntligen får jag sova. Och skeda.

God natt!


Det räcker nu

Hej dåliga dag. Hejdå dåliga dag.

Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. From imorgon vill jag inte att något gammalt skit från mitt förra liv ska dyka upp något mer. Jag vill ha lugn och ro.

Tack för migVarför sova när man kan ligga vaken?

Sömnlösa nätter. Sover ca två-tre timmar per natt, ej sammanhängande. Galet. Jag blir galen. Hej ålderdom och sjukdom. Hej nytt jobb på tisdag, är det ok att jag är trött och glömsk?

Ingen panik Malin, sitt ner i båten.


Jobbnätter

Hello darlings! Jag har inte tid eller lust att skriva just nu men vill önska er ett riktigt Gott Nytt År!

Tolvslaget firade jag på jobbet med the och skorpor. Magont och illamående satte stopp för annan föda, hade nog fått i mig något olämpligt. Tidigare på dagen fick jag vakna efter nattjobb i en varm famn och senare mys med gitarr och sång. Jag har träffat en liten näktergal! :)

Nu ska jag återgå till samma varma famn och sova en stund till, bästa förberedelsen för ännu en natt på sjukan.

Kram!


RSS 2.0