Bläckfisk

Ibland vill man bara bajsa nån i munnen. Idag vill jag bajsa en särskild person full med skit. Eller förresten "hen" är redan full med geggamoja så det blir svårt att få in nåt mer.

Som en kär gammal vän sa: "förakta inte de som är dumma i huvudet (ointelligenta) för det är de som drabbar dig mest"

Som motvikt till mitt dåliga humör och pissiga sinnesstämning får ni en rolig bild av mig. Den blir roligare ju längre man tittar på den :)


Aj!

Sweet lord vilken träningsvärk jag har. Mina ben och rumpa värker och trappor är näst intill omöjligt att besegra, för att inte tala om vägen ner mot toaletten... Träningen är igång igen och mina muskler håller sakta på att vakna upp igen. Eller inte. Därav smärtan.Fint var det här!

Bjuder på några inspirationsbilder så här innan sömnen träder in och jag äntligen får sova bland massor av kuddar. När två bohag slås ihop får man dubbelt upp av en massa saker. Två toaborstar till en toalett är rätt så värdelöst men sju (7) kuddar känns som en vinst!


Instagram ett tag

Jag fortsätter tydligen att vara trist här. Kommer bli bättre på bloggandet om ett tag, behöver hitta lite inspiration först. För er som har Instagram kan ni följa en liten del av mig där istället :) malinandersdotter heter jag.

Kram!


Vår i sinnet

Ja, jag är dålig på att blogga men det tar sig med tiden, har fullt upp med att vara kär och ta hand om mina barn. Hoppas ni har tålamod.

Ikväll får ni bilder från mitt hem :)
RSS 2.0