Usch

Blä vad allt känns ruttet och trist! Mitt självförtroende och självkänsla har plötsligt ramlat i botten och jag kravlar runt där nere och försöker att inte drunkna. Det känns som att "alla" är duktiga, snygga, trevliga, kära och har massor av socialt liv med bara intressanta och roliga saker för sig.

Bajsliv och bajsinlägg. Så kan det vara ibland.

Bjuder på en dagsfärsk bild av Bianca som kompensation för trist text...


Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag känner ju inte dig eg, men du verkar va en go tjej med en massa härlig energi och fina egenskaper. Ta några djupa andetag, klappa dig på axeln, sträck på dig och berätta för dig själv att du är grym och att du är så pass intressant att folk du aldrig träffat läser din blogg dagligen ;)
Kram

2012-10-01 @ 12:13:52
URL: http://villakombivovve.blogspot.com
Postat av: hella

Alla känner vi som du skrev,lovar att ibland ser verkligheten inte ut som en del vill visa kram till dig du har ett berikat liv med en hel hög fina barn och vänner:)

2012-10-01 @ 19:37:53
Postat av: Anonym

Alla känner vi som du skrev,lovar att ibland ser verkligheten inte ut som en del vill visa kram till dig du har ett berikat liv med en hel hög fina barn och vänner:)

2012-10-01 @ 19:45:27
Postat av: Annelie

Så känner vi nog alla ibland, iaf jag. Mitt bästa recept för att råda bot på dessa tråkiga känslor är träning, se till att ha mkt att göra och lite tid att tänka när det ändå mest är depptankar samt att se till att boka in lite roligheter i kalendern så det finns saker att se fram emot. Hoppas du mår bättre idag! Och Susanne har helt rätt i det hon skriver..!;)Kramar!

2012-10-01 @ 21:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0