Lost?

Gissa vart jag befinner mig.


Ledtrådar:

- Norr om Gävle.

- Nästan vid världens ände.


Alva

Min lilla, stora Alv är på väg att bli stora damen. Hjälp, jag vill inte! Bromsa tiden. Hon ska vara mammas lilla gohjärta för alltid. Så det så.


Lat

Godagens!

Idag har jag inte fått nåt gjort. Absolut ingenting. Nada. Latmasken har bitit tag i mig och jag har försökt inse att det är bra med tanke på att jag ska jobba inatt och därmed bli vaken i över tolv timmar. Ändå gnager samvetet. När planterades det där dåliga samvetet in i hjärnan? När jag var fem år? 13? 20? Hur som så önskar jag att det försvann. För vems skull ska jag alltid prestera? Nej, fram för mer latmaskar och dötid, hjärnan mår bra av att slöa sig ibland, den ska ju trots allt jobba inatt när de flesta andra sover.

Nu ska jag lata mig igen, liks bra att fortsätta när jag ändå är igång.

Sköt om er!


Knådmaskin

Ikväll var det lugnt på jobbet. Jag passade på att testa massagefåtöljen på förlossningen. Kanske borde köpa en? Den kanske kan ersätta manligt sällskap. Finns en on/off knapp och även vibration under rumpan. Perfekt.
Fint

Vad tycks om denna kimono-top från Victoria's Secret? Jag funderar stark på att köpa den inför ett bröllop. Tror att jag kommer använda den i sommar också :)

Köpa eller låta bli? Priset är humant, faktiskt.


Biltest

Jag och Lily sitter i bilen utanför Bilprovningen och väntar på att få besiktiga bilen.

Jag har vagnen med i bak, utifall att...


Slavdrivaren

När jag gick så snabbt mina taxben förmådde på förmiddagspromenaden var det "någon" som satt med händerna bakom huvudet och sa: fortare!

Har jag berättat att hon avancerat från rysk terrorist till majorska?Månskor

Hej snyggingar!

Har ni sett mina värsta, toppmoderna dojor på fotot från stugan? I Sundsjön står tiden stilla och wips så har modet gått runt ett varv. Mina neongula moonboots har ett antal år på nacken så de är inte bara moderna de är även retro, kan det bli mer inne? De är skitfula men varma. Nån som är avis? Inte. Konstigt.

Liten Lily är idag fri från feber så hoppas, hoppas att hon är frisk snart. Min nattsömn vill det.

I skrivande stund funderar jag på om jag ska ta tag i rensning bland viktiga papper eller inte. Samvetet säger ja, latmasken säger nej. Få se vem som vinner.

Kram


Sjukling

Hej!

Åh vilken sjuk liten Lily jag har här hemma. Över 40 grader i feber och fula halsmandlar. Lilla fröken är sig inte alls lik. Igår träffade vi doktorn som sa att det skulle gå över av sig själv så småningom. Lily är idag på sitt femte dygn med feber, hoppas det är över snart.

I helgen när vi var i stugan plockade vi blåbärsris som jag bl.a. satt med rosor i en gammal kanna. Skirt och romantiskt. Me like!

Sköt om er!


Intervaller

Idag blev det intervaller på cykel på gymmet. Dra mig baklänges. Eller framlänges. Hur som så var det jobbigt men kul. Märkligt det där, man kämpar tills benen viker sig och lungorna ber om nåd, ändå är det härligt...

Hade börjat ledsna på mina egna intervaller men så hittade jag ett förslag på en träningsblogg. Den där personliga tränaren Johan vet vad han håller på med.

Här under ser ni vad jag pysslade med på cykeln. (kopierat från träningsbloggen)


Sundsjön

I helgen har jag, Alva, Lily och Doris varit i mina föräldrars stuga i Hälsingland. Skönt med frisk luft och skogens tystnad. Mamma bjöd på god mat som vanligt och jag åt så magen står åt alla hörn.

Ger er lite bilder. Bilden på mig och tjejerna med Doris i knät är tagen framför en av stugorna på fäbodvallen där jag och syrran tyckte det var jättespännande att leka som barn.

Ha nu en skön söndag!


Vill bara önska er en skön och solig torsd...

img_4216 (MMS)

Vill bara önska er en skön och solig torsdag! Kram


Hej solen!

Jag tror visst livet kommer åter med vårsolen. Jag har jobbat hela helgen och hela måndagen på sjukan men minsann att jag och Doris hann stjäla åt oss en timmes promenad i solstrålarna på eftermiddagen. Jag var trött så ända in i bomben men glad att jag fick andas frisk luft och få D-vitamin i ansiktet.

En liten paus på en bänk unnade vi oss och automatiskt vändes ansiktet upp mot himlen och solen fick värma mitt vinterbleka tryne.

Ser ni Doris päls? Här snackar vi vinterpäls ämnad för Antarktis och ser ni färgen? Grå. Hon ska vara antikvit. Ikväll har jag duschat och schamponerat det lilla trollet och ta mig sjutton om inte det antikvita kom åter. Trimningen av pälsen överlåter jag till proffsen. En trimtid ska bokas snarast!

Sköt om er!


Frånvaro

Ho ho! Jag lever, fullt upp bara och noll inspiration till vardagsbetraktelser. Jag återkommer snart!

Kram


Modellera

Två barn sjuka. Alva och Lily.
Play-Doh sysselsätter oss som inte kan vara ute.

Lily ser ut som en liten rännstensunge :)


Arla morgonstund

Jo men tjena. Här vabbar jag med en hostig Lily och slipper då kliva upp halv sex om mornarna för att knata iväg till jobbet. Vad händer inte då på mornarna? Jo jag behagar vakna klockan fem (5). Okristligt tidigt. Kan det vara 40 som slagit till? Man har ju hört att pensionärer är morgonpigga liksom. Ska koka mig lite kaffe och läsa morgontidningen nu.

Hörs!


RSS 2.0