Söndagslunken

Åh jag är ur form. Helt sinnesslö och menlös. Orkar inte röra en fena. Igår fick jag jättegod mat hemma hos Rebecca. Beccis har rötter i Sri Lanka så det blev mat därifrån. Himmel så gott det var! Starkt men gott. Åt tre portioner sammanlagt under kvällen. Lite vin slank ner också sen svängde vi våra lurviga på stans värsta äckel päckel hak nere vid ån. Fattar inte hur det kan vara så populärt? Fult och äckligt är det där.... Fast sällskapet var toppen så kvällen var kul. En sväng förbi Mc Donken innan kosan styrdes mot Adde och Lily. Har myst med lilla fröken hela dagen och snart ska vi gå hem till mig och röja upp i VÄRSTA RÖVARKULAN. Just nu känns mitt hem som huset som Gud glömde... Lily följer med mig hem för pappan ser fotboll. Får lite egentid med henne. Alva är på intågande efter en vecka med mina föräldrar i Lidköping. Snart är hela klanen samlad igen. Vart tog den här veckan vägen? Skönt att jag fått vara lite för mig själv en stund.
Jag har halkat i trappen utanför mitt hus i torsdags. Min svanskota svänger numera åt höger. Behöver jag säga att jag har sjukt ont? Kan inte röra mig som jag vill för i vissa lägen så känner jag riktigt hur skelettet skaver mot varandra och den smärtan gör så förbannat ont att allt annat i hela världen stannar då känns det som. Min träning går åt helvete med andra ord :( Blir så jäkla sur! Tror jag ska ringa till HC imorgon och höra mig för om de kan hjälpa mig.
Sköt om er och massor av kramar
P.S Jag kan fortfarande inte ladda upp bilder till datorn. Ska sätta herr Claar på att fixa det så ni får se min nuna igen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0