Jobbigt att jobba

Men Gud ska det vara så här? Jobba heltid ska väl inte innebära att jag viger mitt liv åt arbetet? Jag har fan i mig ingen ork för något annat när jag kommer hem efter ett förmiddagspass. Börjar 06.45 vilket innebär att klockan ringer före sex på morgonen. Jobbar jag kväll får jag sova en liten stund till men det fungerar inte att jobba en massa kvällar när man har barn, då skulle jag aldrig få se dem... När jobbar natt ser jag ut som att jag har legat i formalin, helt urlakad. Jag måste hitta på något smart/annat att göra med mitt barnmorskeri. Synd bara att jag bor i en liten sketen sossehåla så det haglar inte direkt av privata alternativ. Att gå in i den landstingsdrivna betongklumpen varje dag känns inte så värst inspirerande. Långt mellan beslutsfattare och vi som arbetar med patienterna. Ja, faktiskt så är det grunden till att sjukhuset finns, patienter. Tror att en del personer har tappat det fokuset...

Blev det visst lite politik på bloggen också :) Hade jag inte haft barn eller bara haft stora barn hade min nos styrt iväg till någon annan mer söderbelägen del av vårat avlånga land. Längre somrar får man liksom på köpet :)

Nu ska jag sluta och drömma och skutta iväg till gymmet. Idag står biceps, bröst och lite mage på schemat. Antagligen en liten tur på löpbandet också, om mina vader orkar :)


Härmed varnas känsliga tittare. Bläddra ej ner om ni inte vill se en hjärna urlakad i formalin.

Min hjärna efter ett nattpass?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0