Jag stressad?

Hej på er! Kul att ni är trogna läsare trots min frånvaro :) Har varit på spa i helgen och njutit. Har tagit bilder med min nya kamera men tekniska jag har inte klurat ut än hur jag får dem att sväva över från kamera till dator... När jag fått mig en lektion i det av dotter Evelina så bjuder jag på lite bilder.

 

Jobbar och jobbar. Träningen går käpprätt åt helvete då mina bihålor vägrar bli tomma och rena. Har blytyngder innanför skallebenet. Inte skönt!

Annars så är jag mitt vanliga jag. Slarvig och helt ofokuserad. Får inte tiden att räcka till till nåt. Tvätthögen svämmar över, disken är ett berg (evelina har diskat idag, jippie) dammråttorna är stora som välgödda sopbergsråttor och mina fönster ser man snart inte ut genom... Har även lyckats slarvat bort protokollet fsom jag inte skrivit och skickat ut än från sista föreningsmötet i bostadsrättsföreningen, har inte postat utlovat kontrakt till banken, hittar inte senaste CSNräkningen, har inte skickat in papper till comhem så jag får deras internet (betalar redan för skiten via hyran) har inte sagt upp bredbandet som jag har hos telia och min lön är snart slut. Japp, livet är på topp. Not.

Lily bor hos sin pappa och jag träffar henne alltför lite, Alva och Doris sover hos mina föräldrar inatt eftersom jag jobbat kväll och Evelina sover hos sin kille. Jobba kommer jag göra varje dag den här veckan, helgen inräknad. Jag kommer snart möta mig själv jäktandes mot nästa "måste". Är det så här det ska vara? Jag behöver semester efter att ha jobbat en månad... Helt galet och helt omöjligt liv.

Nu ska jag ramla i säng för att kliva upp om fem och en halv timme för att gå till jobbet. Inatt får jag sova själv, inga störande ljud och sängen för mig själv. Borde njuta av lugnet men saknar alla mina barn och Doris. För övrigt så är min andra sänghalva tom och öde, manligt sällskap är det ont om. Den tidigare har lämnat in sin avskedsansökan och därmed så var den epoken i graven. Punkt.

Kram och hej!
Kom på en sak: är det någon där ute som vill ha lite kläder i storlek S och 36? Behöver rensa ur min garderob från kläder innan graviditeten med Lily som jag i min enfald trodde jag skulle komma i igen. Inser så här typ 1,4 år senare att mina forna storlek aldrig kommer att infinna sig igen. Så kom och hämta den som vill!


Kommentarer
Postat av: Johanna

JAG KOMMER! ;)

2011-02-01 @ 19:26:11
URL: http://johannasvanberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0