Vilken dag

Ledig fredag, ett minne blott sedan jag började på mottagningen men plötsligt händer det och idag var det fredag med stort F. 

Jag och lilla Lily började med besök hos frisören där mamma Mu gick från rosa hår till standarden blond. Lily skötte sig exemplariskt i de två timmar som besöket tog. Tack gode Gud för iPad! 
Sen lunchade vi på Italiensk resturang där lilla fröken valde pannkaka :)Jippie vad tråkigt med bild

Efter mat i magen blev det mascara, julblommor på torget och lite julinredning. 
Sen hände det! Jag blev kär. Vi gick ner på myrornas för att hitta en glasburk att plantera amaryllisen i, vilket vi hittade, för 10 kr. Sen snavade jag över kärleken. En gammal skolbänk. Inte vilken skolbänk som helst utan en snirklig, nött och oförstörd sak. Ovanlig i din modell med stålben istället för trä. Den är nätt och helt, helt underbar! Lily testade den direkt och konstaterade att den var superb. 

Den blev min. Såklart. Den står nu här hemma i matsalen och jag njuter av att låta mina ögon få vandra över den. Går fram ibland och smeker den nötta, blanka sitsen, använd av små barnrumpor i många år. Skjuter ner locket och ser lilla hålet för bläckhornet, facket för pennorna. Tittar på den grå underdelen som bord och stol är fastsatta i och njuter av att ingen frestats av att måla över det nötta efter små barnskor som klivit i och ur bänken. Jag har alltid och kommer alltid älska vår svenska historia och dess skönhet! 


Bättre bild från här hemma kommer sedan. 

Väl hemma loggar jag in på mejlen och hittar dagens bild på S*Starskys Quorn som fyller fem veckor idag. Världens sötaste lilla kille! Sibirisk katt. Namnlös än så länge. 

Ha en trevlig helg! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0