Glad

Min kärlek och jag. Nyp mig i armen vad lycklig och harmonisk jag är!


Helg

Åh, idag har jag strosat runt på loppisar med min fina vän Latifa! Vänskap när den är som bäst!

Ha en fin helg darlings, jag ska kramas och pussas heeeela helgen :)

Rosa tulpaner, såklart!


Kom ihåg!

Jag fick just ett starkt behov. Jag behöver på riktigt denna tatuering. En liten "kom-ihåg-rosett" på mitt finger så dementa jag kommer ihåg att jag ska komma ihåg nånting.


Boring!

Dagens tips till ensamstående mammor: se till att barnen utför aktiviteter som är någorlunda manliga, även om det är flickor ni har. Gymnastik med band och nagelskulpturering går bort. Fotboll fungerar.
Jag har nämligen upptäckt en sak: trots totalt ointresse av fotboll åker nya mannen på föräldramöte med Alvas fotbollslag.

Tror faktiskt inte han gjort det om Alva hade haft kaninhoppning som intresse.

Har jag nämnt att jag är allergisk mot föräldrarmöten?

Ikväll ska mannen få belöning. Jajamen, man måste visa dem uppskattning då och då.Sprallig livmoder och hoppande äggstockar

Det är tydligen omöjligt att få mig infertil och steril. Idag lade jag mig på operationsbordet för sterilisering med Essure metoden. Den här 40-åriga kroppen har producerat barn så det räcker. Vad händer? Jo, operationen misslyckades och jag kommer hem ännu mer fertil än innan. Spiralen togs ut under operation och sterilisering var omöjlig så nu är det total avhållsamhet och kloster som gäller.

Mannen i huset ser bekymrad och besviken ut. Barnen hotar med flytt om det blir fler syskon och jag funderar på att donera mina kvinnliga organ till forskning kring övernaturlig fertilitet.

Kan det vara Tjernobylkatastrofen 1986 som muterat min livmoder?
Humusen på villovägar

Man kan tydligen titta på viltspår när man är ute med skoter. Mycket skoter har jag åkt i mina dar men aldrig har jag brytt mig om spår efter vilda djur i snön.

Jag kunde identifiera ett vilt djur. Mus.
Våldäktnär inte samlag det är våld

I fredags var jag i Stockholm på symposium angående våldtäkt. Katarina Wennström, journalist och författare berörde och engagerade mig starkt.

Det är som jag säger: i varje man bor det ett potentiellt svin. Punkt.

För andra gången den här veckan satt jag på tåg mot utbildning. Gillar trenden.


Mat ala vildmarkstyle

Barn! Middagen är serverad!

Glöm inte att tvätta händerna före maten.


Jämtland

Skönt att vara ödemarken och slippa massa människor. Fråga mig inte vart jag är, långt bort i alla fall.


RSS 2.0