Något att se fram emot

I februari ska jag på föreläsning med Tomas Gunnarsson och "konsten att lyfta mig själv och andra". Jag har en sån himla otur att föreläsningen är i Stockholm och att jag kommer sova kvar på hotell. Väldans otur alltså... Ska bli intressant att få förkovra sig lite i ämnet, både privat och kunna använda sig av lite kunskaper i jobbet. För de missunnsamma i min omgivning kan jag tala om att jag betalar hela kalaset själv, så nu behöver ni inte fundera mera på det. 


För att spä på lite extra till dig/er som inte kan glädjas med/åt andra så ska jag och Alva snart åka till Kap Verde. Känns overkligt skönt att vi ska få njuta av ledighet och värme. Ja, jag betalar varenda kosing för resan själv. 


Grande finale för den avundsjuka människan blir att när vi kommer hem från Kap Verde hämtar vi hem
Divus Caesar som är en allergivänlig katt av rasen Sibirisk katt. 


Varför jag överhuvudtaget tillägnar den missunnsamme personen/personer en tanke via det här inlägget är faktiskt enbart för min egen vinning skull. När jag läser igenom texten och vet att det finns personer som blir avundsjuka på att jag som arbetar och sliter och faktiskt kan betala för mig och ge mig och min dotter upplevelser då förstår jag att jag är någon att se upp till. De andra människorna behöver hjälp med att bygga upp sin självkänsla och bli upplyfta till att tro på sig själva. Så himla passande då att jag ska på just en sådan föreläsning i februari! 

Fridens liljor gott folk! Kommentarer
Postat av: Magdalena

Underbart! Det är du SÅ värd Malin! Låter som en väldigt intressant föreläsning för övrigt.

2013-12-29 @ 17:03:19
Postat av: Annelie

Attans dig Malin , nu har du ju tur både i affärer och kärlek!;) Intressant föreläsning!

2013-12-30 @ 00:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0