God morgon

Så här ser jag utOch så här är mitt humörHa en bra dag allihopa!

Gulligt!

Men är de inte för goa! Man blir danssugen själv ju.


Väntar idag också

Det man inte kan få vill man ha mest. Eller? Idag var jag och Evelina till köpis, med alldeles för lite pengar på fickan. Fast tomhänta kom vi inte hem. Såklart.

Jag är utsatt för tortyr. Musiktortyr. Evelina spelar samma låt om och om igen. Lyssna och lid med mig. (Hrmpf... men oj vilken kropp! Den mörka alltså. Himmel.)
Och här kommer en till...


Fortfarande bebis i magen

Falskt alarm! Ingen bebbe inatt heller. Suck. Men, men antar att det är nåt som inte är riktigt klart där inne. Kan inte låta bli att förundras över mina händer när jag sitter här och skriver. De är så fyllda med vätska att knogarna ser ut som på småbarn, ni vet där knogarna sitter är det små gropar istället för en knogknöl. Gulligt på tvååringar men inte på 37åringar...

Har nyss rullat över gatan till Lottas och köpt mig en dajmstrut. Killen på Lottas utbrister spontant: Men! Jag trodde du fått, borde väl vara dax nu?? Jag hade god lust att säga: Vadå? Jag är inte gravid, jag ser ut såhär. Tycker du jag är tjock? Men när jag tänkte efter så kom jag på att han faktiskt har varit schysst och låtit mig handla dajmstrut på krita när jag glömt kortet hemma. Så okej då, jag log och sa: Det är dax nu, kommer när som helst. Med den minen som bara en man som har varit med om en förlossning kan ha säger han: Oj, oj hjälp!


Det bor en man hos mig nuförtiden. Kan erkänna att efter sex år som singel så har man lagt till sig med lite (o)vanor. Shoppa är en stor del. Nu kan jag inte välja att shoppa för att sedan leva på hårdbröd och vatten. Har inte bestämt mig än om det är bra eller dåligt. Beror nog på hormonbalansen för dagen :) Män som varit ungkarlar hela sitt vuxna liv har nog också en jädrans omställning framför sig. Fick frågan härom dan från exungkarlen varför det var nödvändigt mer fler än två uppsättningar sängkläder? Han tyckte att det bara tog en massa plats.... :))) Ja, vad säger man? Eller hans chock över hur fort glassen tar slut i frysen. Kan inte vara lätt att bo ihop med tre tjejer (fyra med Doris och snart fem (!) tjejer med bebis). Snart har tre av dessa tjejer mens också, med tillhörande pms... Jo, han kommer lära sig väldigt mycket om det motsatta könet.

Ha en underbar dag!

Kram


Gravid/magsjuk=inte kul...

Hmm håller jag på att bli magsjuk eller tänker bebis kika ut snart? Nåt är i görningen i alla fall...Myskväll med tjejerna

Åkt med Linus när han övningskörde idag. Iiieee, lite läbbigt är det. Min lilla kille sitta bakom ratten och köra bil. Han som bara är två år... Inte 18!

Jag och tjejerna (Evis och Alven) gör det vi är bäst på nuförtiden, dåsa ihop i små högar här hemma. Och väntar. Eller i alla fall jag väntar. På bebis. Tydligen fullmåne inatt, dragningskraften borde vara på topp då. Så hoppas hoppas att hon ramlar ut.

Blev en mini liten shoppingrunda idag. Köpte lite höstblommor och trollhassel till min järnurna utanför dörren. Bättre än inget :) Imorgon tänkte jag däremot shoppa ordentligt. Lampa till Evelinas rum, gardiner eller nåt till vardagsrummet och annat livsnödvändigt till hemmet.

Mys på i höstmörkret.

KramI väntans tider

Men Gud så uttråkad jag är! Känns som att jag inte gör annat än väntar. Och sitter. Kommer fan få sittsår. När den här lilla skruttan har kommmit ut ska den här mamman ut och röra på sig. Vill ha tillbaka min kropp och kunna röra mig utan att det drar och sliter eller gör ont nånstans. Snacka om att vara fånge i sin egen kropp.

Idag var jag lite sugen på en söndagsutflykt, men göra en utflykt för mig själv? Nja, inte ens Doris är hemma. Tur jag har bilen, ska ta mig en sväng med den och roa mig själv lite. Roa=köpa mig nåt :) Jag erkänner, shopping gör mig på bra humör. Som balsam för själen.

Hur ofta har man inte funderat vad som rör sig i huvudet på en man? Helst en pappaman. Har hittat några pappabloggar som är rätt så underhållande. http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen 
http://www.bloggfamiljen.se/?blog=pappablogg

Helt klart så skriver pappor om andra saker än vad mammor gör. Om det beror på att vi tänker så olika eller om vi bara skriver olika låter jag var osagt. Men jag kan lova att dessa pappabloggar är garanterat fria från olika bakrecept.

Ha en härlig söndag och var rädda om varandra!

Kram

Lördagkväll

Hej på er! Som jag skrev i förra inlägget tänker jag inte kommentera varför jag slutade blogga och tog bort min blogg för ett tag. Men nu känner jag att jag skiter i vad alla "duktiga" människor tycker och jag skriver faktiskt vad jag vill! Sen så inträffade det något obehagligt i mitt liv som fick mig bli rädd för att lägga ut privata saker här. Så hädanefter så blir jag inte så privat här på bloggen. Vet inte om ni tycker att det är bra eller dåligt...

Har gått ett tag sen vi hörde sist. Vad har hänt under den tiden med mig? Inte så mycket känns det som så här spontant men när jag tänker efter så har det hänt en hel del "stora" grejer. Jag har flyttat. Ni vet hur jag tjatade om lägenheten från helvetet. Nu bor jag där :) Den ser dock lite bättre ut om inte helt bra än. Jag har gått från singel (?) till sambo :) Mycket mysigt. Och alldeles, alldeles snart ska jag få se mitt lilla knytte som har sparkat runt så väldigt i min mage. Har datum 2 oktober och det kära vänner är ohyggligt alldeles snart. Jag önskade att hon var född redan men jag får ha tålamod och vänta. Pappan tycker hon kan vara kvar ett tag till, är nog nervositeten som spökar där. Gulligt!

Vi flyttade i början av september och satan i gatan vad effektiva vi var då jag, Evelina och Alva. Vi målade och donade så jag trodde att vattnet skulle gå i färghinken. Men nu, nu har vi dåsat ihop och orkar inte göra klart det sista. Det som behövs göras nu är att måla klart vardagsrummet. Alla andra rum målade vi på mindre än en vecka. Jag gjorde ett tappert försök härom dan men min mage och kropp sa: NEJ kvinna du är höggravid! Så det var bara att kliva ner från stegen och inse att foglossningar och sammandragningar sagt sitt. Så de senaste veckorna har jag mest suttit och legat och inte gjort så mycket mera än att svullat och vuxit till oanade höjder. Herre min skapare vad man kan gå upp i vikt! 25 kilo.... Blir många och långa promenader med Doris och vagn.

Nu ska jag längta en stund till sen kommer A hem <3

Kram och god natt allihopa!Doris under målningsfasen i nya lägenheten. Hon var tapper hon också och stod ut med sena kvällar när mattarna målade. Här har hon bäddat åt sig på en sopsäck. Lillpluttan!Mage med bebbe <3Mitt sällskap för kvällen. Levande ljus och min nya favorit: Gaviscon.

Hej!

Igen :) Har varit osynlig ett tag men är tillbaka. Tänker inte ge nån kommentar till varför jag varit borta. Tyvärr försvinner alla gamla inlägg när man lägger ner sin blogg så det blir en återstart. Hörs senare!

Kram på er

RSS 2.0